Hongarije Vasarosbec

Hongarije Vasarosbec is een klein nostalgisch dorpje gelegen aan de rand van een groot natuurgebied, het natuurgebied begint direct naast het dorp !!

Hongarije Vasarosbec

Hongarije Vasarosbec Provincie Baranya

Het dorpje Vasarosbec is gelegen in de provincie Baranya, deze provincie heeft een mooi en afwisselend glooiend landschap. In het stadje Szigetvár op 20 km zijn diverse supermarkten, postkantoor, banken, ziekenhuis, museum, thermaal zwembad, camping, barretjes, en restaurants.

Deze woning ligt in het klein nostalgisch dorpje Vásárosbéc, Zuidwest Hongarije, in een mooi afwisselend en glooiend landschap van de provincie Baranya. In Vasarosbec is een supermarktje voor de eerste levensbehoeften.

De omgeving van Hongarije Vasarosbec

Voor natuurliefhebbers is dit een unieke lokatie, elke dag sta binnen enkele minuten in een groot natuurgebied, het natuurreservaat is absoluut de moeite waard voor natuurvorsers en wandelaars.

Vakantiehuizen Balatonmeer noordoever vanaf 161 EUR/ week

Leuk eenvoudig vakantiehuis

Het 4 persoons vakantiehuis heeft een vrijuitzicht en is rustig gelegen, er is een ruim terras waar je overdag en ’s avonds heerlijk kunt vertoeven, het perceel oppervlak is 1250 vierkante meter. De tuin is afgeschut en er is ruim parkeergelegenheid.

Indeling van vakantiehuis: woon-eetkamer, keuken, slaapkamer met een tweepersoonsbed en slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, keuken, douche, toilet en wasmachine.

Wat is er te doen Baranya

Voor de natuurliefhebber is dit een lokatie bij uitstek zoals hierboven geschreven, verder zijn er diverse grote steden in de buurt waar de liefhebber van mooie gebouwen graag even wil kijken, vissers kunnen naar de visvijvers voor een visje te vangen en verder zijn er restaurants.

Voor kinderen is er ook heel wat te doen van zwemmen, fietsen, wandelen en paardrijden tot kasteel en kasteeltuin bezoek.

Meer info

Meer info kun je altijd vragen aan de beheerder / eigenaar want deze woont dicht bij het vakantiehuis.

Voor meer info kijk op de website Lees meer >>>>>

Of kijk verder op vakantie 2014

Hongarije Vasarosbec natuurgebied Hongarije Vasarosbec natuurreservaat

Vakantiehuizen Balatonmeer noordoever vanaf 161 EUR/ week

This entry was posted in Hongarije Vasarosbec and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *