Hotel starten: hotel starten in Noorwegen emigreren en werken

Opzoek naar stilte en rust maar toch graag actief bezig zijn, start een hotel in Noorwegen, hotel van Nederlandse eigenaar. Mooi ingericht en per direct over te nemen.

hotel starten

 Hotel starten: hotel starten in Noorwegen emigreren en werken

Alweer acht jaar geleden zijn wij geëmigreerd naar Noorwegen. We hebben daar een hotel met restaurant gekocht en hebben de zaak van de grond af aan opgebouwd. We hebben de nodige vernieuwingen en aanpassingen uitgevoerd en ook de noodzakelijke vereiste bouwkundige aanpassingen gemaakt in het kader van de wetgeving (ondermeer brandveiligheidsvoorschriften). En ondertussen zagen we steeds meer gasten komen en – zeker niet onbelangrijk – ook steeds meer terugkerende gasten. Toen we startten hebben we onderling afgesproken na ongeveer vijf jaren een volgende stap te gaan zetten.

 Emigreren naar Noorwegen, ik zeg DOEN!

Inmiddels vinden wij de tijd aangebroken om de volgende stap te gaan uitvoeren. Maar die kunnen we natuurlijk pas zetten als ons hotel/restaurant verkocht is. Daarom hebben we het zowel op de Noorse als op de Nederlandse markt te koop gezet. De Noorse markt via een Noorse makelaar en voor de Nederlandse markt hebben we een website gemaakt boordevol informatie over het hotel, over Noorwegen en de over plaats waar wij gevestigd zijn.

Emigreren naar Noorwegen lastig of leuk 

Is emigreren naar Noorwegen lastig? Nee, feitelijk is het erg gemakkelijk. Nederlanders worden warm verwelkomd en omdat je uit een EU-land komt zijn er nagenoeg geen belemmeringen om je hier te vestigen. Het land zelf heeft een goed hoge standaard op allerlei gebieden, maar heeft in tegenstelling tot Nederland een laag stressniveau en heel veel ruimte. De voorzieningen zijn goed, ook qua gezondheid, en bovenal erg betaalbaar. Noorwegen is een duur land, maar eigenlijk geldt dat alleen voor alcohol en tabak. Andere zaken zijn weliswaar ietsjes duurder, maar daartegenover staat dat je van je inkomsten meer overhoudt door lagere belastingen en een bijna gratis gezondheidssysteem. Voor mensen met ondernemingsdrift en positieve inzet zijn hier nog veel mogelijkheden.

Hotel starten Noorwegen 1

 Een hotel beginnen / het hotel in Noorwegen

Ons hotel is centraal tussen de wintersportgebieden gelegen, met als belangrijkste het grootste skigebied van Noorwegen, Trysilfjellet. Allerhande wintersportactiviteiten in de buurt, zoals hondensledetochten en sneeuwscootersafari’s. En ook in de zomer kunnen wij ons verheugen in een behoorlijke groep gasten, ondermeer wegens het feit dat onze locatie gebruikt wordt als cursuslocatie. En ook in de zomer zijn er vele activiteiten, waaronder kanoën, raften, elandsafari’s en in de buurt kun je zelfs golf spelen!

In het gebied zijn diverse positieve ontwikkelingen gaande, waarvan de belangrijkste de vergroting van een lokaal vliegveld is, hetgeen naar verwachting 200.000 bezoekers per jaar zal trekken. Door de geplande ontwikkelingen verwachten wij dat een verdubbeling van de huidige omzet minimaal mogelijk moet zijn.

Naast hotelkamers beschikt het hotel ook over een ruim en comfortabel appartement, zodat ook voor een dak boven het eigen hoofd gezorgd is.

 Nu emigreren en direct werk hebben / eigen hotel beginnen

Wij hebben de stap gezet en nu is het wachten op iemand met emigratieplannen die ook een stap zet!

Meer informatie kun je lezen op de website http://www.hotelkopen.eu, telefonisch kan ook: 0047 – 97433872

This entry was posted in Hotel starten and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *