Rent a tent Belgie

Rent a tent in Belgie, luxe en compleet ingericht tenten op de camping Polleur in Polleur in Belgie. Rent a tent Belgie makkelijk leuk en dichtbij.

Rent a tent spanje

Rent a tent Belgie – Luxe tenten huren

Zo als het merendeel van de campeerders namen wij altijd ons hele hebben en houden mee als we gingen camperen, totdat we kinderen kregen en toen hadden we ruimte te kort. Wat nu gedaan ? Dan maar Rent a tent Belgie !

Toen kwamen we op het idee om eens een luxe compleet ingerichte tent te huren en dat was een groot succes, minder spullen mee slepen, en toch heerlijk ontspannen vakantie houden.

Rent nu a tent Belgie

Genieten van een weekje of langer in de Belgische Ardennen; een ideale plaats om midden in de natuur even bij te komen in het landhuis of op Camping Polleur, (ANWB erkend), Camping Polleur ligt in een bosrijke Adennen aan het rustieke beekje de Hoegne vlakbij het plaatsje polleur, vlakbij Spa in de Belgische Ardennen.

Vakantiehuizen Ardennen vanaf 340 EUR/ week

Camping Polleur kort en bondig omschreven: Gezellige familie / gezins ANWB camping omringt door de bossen Belgische Ardennen nabij Spa en Verviers op 7 Km en Theux op 3 Km, Maastricht / Liege Malmedy Aachen en Luxemburg op een half uurtje rijden. Net in België en in het eerste gedeelte van de Ardennen mooi heuvelachtig zoals u kunt verwachten van de Ardennen. De faciliteiten van de camping:
zwembaden en 32 m waterglijbaan animatie en survival / outdoor. De camping heeft een kidsclub overdekte speelhal met tafeltennistafels bistro bar snackbar winkeltje wasserette en moderne sanitairgebouwen een Jeu de Boules baan en een beachvolleybal veld, disco (geluiddicht en alleen voor kampeerders) speeltuin. Vanaf de camping vertrekken in het hoogseizoen en vakanties allerlei Outdoor activiteiten die je kan verwachten in de Belgium Ardens (Belgische Ardennen). Onderstaand vindt u een uitgebreide beschrijving van de camping en haar omgeving en faciliteiten.

Veel leuks voor de kinderen op Domaine Polleur

De kinderen kunnen s’ochtends knutselen in de kidsclub en s’middags deelnemen aan spelen in het bos, op het sportveld of in het zwembad.
S’ avonds wordt er voor de hele familie een avondwandeling gelopen in het aangrenzende bos bij de camping of door de pittoreske dorpjes. De wandeling gaat over bospaden en landweggetjes die een prachtig uitzicht bieden op het Hoëgne dal waarin de camping gelegen is. s’Avonds worden kunt u deelnemen aan bierproeven, meezingavonden of Hollandse/Belgie Avond en andezre thema-activitieiten zoals vossenjacht, volleybal- en tafeltennistoernooien. De campingdisco zorgt voor een ‘jeugdhanglek’ wardoor ze niet rond hoeven te hangen op of rond het campingterrein. De disco is geluiddicht, zodat u buiten geen last heeft van de feestende mensen binnen. De animatieactiviteiten worden georganiseerd in de schoolvakanties, m.u.v. Pasen en herfstvakantie. In deze vakanties worden er thema-activiteiten georganiseerd, zie de evenementenagenda. De activiteiten zijn gratis m.u.v. enkele volwassenactiviteiten zoals bierproeven.

Outdoor / Survival bij Domaine polleur

De combinatie van Domaine Polleur en de Ardennen lenen zich perfect voor een actieve invulling van uw kampeervakantie. Op Camping Polleur worden in de schoolvakanties buitensport-activiteiten georganiseerd zoals; klimmen en abseilen +mountainbiken + speleologie + kajakken +vlotvaren en challengeparcours. Dit zijn enkele voorbeelden van uitdagende survival-activiteiten waar u tegen betaling aan kunt deelnemen. Het standaard outdoor-programma vindt onder de button Survival. Buiten hoogseizoen bieden Camping Polleur en Survival Life u volledig verzorgde weekenden op maat.

Vakantiehuizen Ardennen vanaf 185 EUR/ week

Rent a tent in Belgie Polleur en speelplaatsen

Camping Polleur beschikt als een van de weinige campings in de belgische Ardenenen over overdekte speelplaatsen. Momenteel is er voor de ouder jeugd een overdekte ruimte met tafeltennistafels en is er een vergunning aangevraagd voor een overdekte speelplaatse met speeltoestellen en een zandbak. Deze faciliteiten worden/zijn gemaakt omdat het in belgie welleens kan regenen of de zon erg fel schijnt daarbij kan er ook bij duisternis gebruik gemaakt van deze faciliteiten.

Meer Informatie kijk op de website Lees Meer >>>>

Rent a tent Belgie

This entry was posted in Rent a tent Belgie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *