Rent a tent Spanje

Rent a tent Spanje, luxe en compleet ingericht tenten op de camping Playa Brava in Platja de Pals in Spanje.

Sneller bruin in de zon

Rent a tent Spanje: Luxe tenten huren

Zo als het merendeel van de campeerders namen wij altijd ons hele hebben en houden mee als we gingen camperen, totdat we kinderen kregen en toen hadden we ruimte te kort. Wat nu gedaan ?

Vakantiehuizen aan de Costa Brava in Platja d'Aro vanaf 203 EUR/ week

Toen kwamen we op het idee om eens een luxe compleet ingerichte tent te huren en dat was een groot succes, minder spullen mee slepen, en toch heerlijk ontspannen vakantie houden.

Rent a tent spanje

Rent a tent in Spanje

Nu verhuren we zelf luxe ingerichte tenten in Spanje die van alle gemakken zijn voorzien, en de camping is een gezinnen camping met genoeg animatie voor het hele gezin. Er is een mooi zwembad, supermarkt, leuke winkeltjes en vooral zeer ruime plaatsen, de camping is direct gelegen aan het strand.

De camping heeft 500 plaatsen van 75 tot rond de 100 m2, het terrein is 11 hectare, er is veel schaduw door de mediterrane beplanting.

Wat is er te doen in de regio van  in Platja de Pals

In de regio is heel veel te doen, zoals op 15 km van de camping kun je duiken bij het Zeereservaat van de Medas eilanden, een reservaat dat internationaal bekend staat om zijn voortreffelijke duikmogelijkheden.

Vakantiehuizen aan de Costa Brava in Platja d'Aro vanaf 200 EUR/ week

De jachthavens met bootverhuur, zeilclubs en bedrijven die excursies organiseren bieden activiteiten voor alle leeftijdenen niveau’s. Verder kayakken, waterskien, windsurfen, zeilen, snorkelen, onderwatersport, vissen en boottochtjes langs de kust van de Costa Brava.

Golfliefhebber kunnen hun hartje ophalen, vanaf Camping Playa Brava kun je diverse golfbanen bereiken, Golf Platja de Pals op 300 meter een van de beste 100 banen van Europa. En op 2 kilometer ligt Golf Serres de Pals deze is aangelegd op een hele mooie plek tussen meertjes, pijnboombossen en glooiende heuvels, waar de golfliefhebber kan genieten van het weergaloze landschap van de  Baix Empordà.

Meer Informatie kijk op de website Lees Meer >>>>

Rent a tent Spanje

This entry was posted in Rent a tent Spanje and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *