Zwitserland met de trein

Drie Zwitserse treinen lees een korte informatie over de Bernina Express, Glacier Express en de Golden Pass Classic.

SWITZERLAND PARKS

Zwitserland met de trein: Zwitserland verkennen per trein 

Zwitserland heeft verschillende zeer mooie en bekende treinen zoals de Bernina-Express, de Glacier-Express en de Golden Pass Classic. Voor een koninklijke reisbelevenis per trein is Zwitserland uitermate geschikt.

Bernina-Express van de gletsjers naar de palmen 

Als mooiste verbinding tussen het koele noorden en het warme zuiden staat de Bernina-Express bekend. Ook de Unesco heeft zich bij dit oordeel aangesloten en de Bernina-Express op zijn weg van Graubunden naar Tirano als werelderfgoed opgenomen, en dat als derde baanstuk wereldwijd. Verheug u op een leuke reis met de kleine rode trein en vele mooie indrukken.

Glacier-Express

Glacier-Express gemoedelijk door de Zwitserse bergwereld 

De tussen de beide regio’s Graubunden en Wallis rijdende panoramatrein Glacier-Express is een superlatief dat alleen in Zwitserland kan ‘langzaamste sneltrein ter wereld’. Op één van de mooiste gedeelten tussen Tiefencastel en Andermatt beleeft men een indruksvolle reis door de Zwitserse bergwereld.

Golden Pass Classic

Golden Pass Classic een koninklijke reisbelevenis 

Met de Golden Pass Classic worden regelmatig reizen georganiseerd waarbij men kan genieten van mooie meren, majesteitelijke bergtoppen en een prachtig landschap.

This entry was posted in Zwitserland and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *